Locaties

Op woensdag 8 maart, de Internationale Vrouwendag, vindt naast het hoofdprogramma in Huis Der Zotheid (Haringvliet 401,  NL 3011 ZP, Rotterdam) op nog een paar andere plekken activiteiten plaatst. 

Hieronder een van de bij ons bekende/aangemelde activiteiten:

Het Natuurhistorisch Museum Rotterdam
Tijd: 11.00 - 17.00 uur
Locatie: Westzeedijk 345
Entree: 7,00 p.p.

Kom met internationale vrouwendag naar Het Natuurhistorisch en laat je inspireren door verhalen van vrouwelijke ecologen en wetenschappers. Terwijl je door het museum loopt kom je vrouwen tegen die belangrijk onderzoek hebben gedaan of op een andere manier veel hebben betekent in de wereld van ecologie.


Museum Rotterdam
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Locatie: Museum Rotterdam, Rodezand 26,, Rotterdam
Entree: gratis

Museum Rotterdam viert Internationale Vrouwendag en trakteert!
Op 8 maart bieden we alle vrouwen gratis toegang tot de tentoonstelling Vrouwen van Rotterdam. De Rotterdamse wederopbouw wordt vaak gepresenteerd als een heldhaftige periode van plannen, mannen, gebouwen en bouwers. Maar wat is de rol van de vrouw geweest in de wederopbouwperiode? 


Women Connected
Tijd: 13.00 - 16.00 uur 
Locatie: Rotterdams Wijktheater, Herenwaard 17, 3078 AK Rotterdam
Entree: maak thuis hapjes en neem die mee om te delen met andere vrouwen of betaal 10,00

Women Connected van het Rotterdams Wijktheater viert de Internationale Vrouwendag 2017 in Islemunda, het podium van IJsselmonde in Rotterdam. Speciaal voor deze gelegenheid is er de afgelopen maanden gewerkt met diverse vrouwen geboren in landen verspreid over de hele wereld, maar nu woonachtig in onder andere het Oude Noorden, Beverwaard en Katendrecht.

Zoa Moeniralam
Tijd: 17.00 uur
Locatie: Centraal Stationsplein, Rotterdam
Entree: gratis

Dit is mijn droom en visie voor 8 maart 2017 op Internationale Vrouwendag. Waarbij we ons jubileum vieren en groots uitpakken. Op die dag is het 5 jaar geleden dat ik voor de eerste keer op internationale vrouwendag een Flashmob voor Rotterdam organiseerde om onze vrouwenkracht en schoonheid te vieren en vrouwen in het zonnetje te zetten.